Pink Sing bij 12e editie Gay Pride Amersfoort

Donderdag 31 juli vindt de 12e editie plaats van Gay Pride Amersfoort: traditioneel de donderdag voor de Canal Parade in Amsterdam. Vorig jaar vond voor het eerst Pink Sing plaats op de Groenmarkt. Dat smaakte naar meer. Dit jaar treden twee koren op: het Amsterdamse Rozenkoor en het Amersfoortse Roca Rosa.

De naam is Spaans voor Kei Roze, een verwijzing naar Stichting Keiroze die Roze Zaterdag 2010 in Amersfoort organiseerde. Het publiek kan oook meezingen: het wordt een sing a long op de Groenmarkt met medleys uit de Homo Top-100. Lady galore tekent voor de presentatie. Tussen de optredens door presenteren ideële instellingen zich die zijn betrokken bij de gaypride,

Lees ook:Gaypride Amersfoort 2015
Lees ook:Gaypride Amersfoort 2014
Lees ook:Gaypride Amersfoort 2014
Lees ook:‘Roze randje’ voor The Passion in Amersfoort
Lees ook:Amersfoort: eerste Coming Out Weekend (7-11 oktober)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>