Conchita Wurst in voorprogramma Lady Gaga in Ziggo Dome

Op woensdag 24 september staat de Amerikaanse superster Lady Gaga in de Amsterdamse Ziggo Dome. In het voorprogramma schittert niemand minder dan Conchita Wurst, de kersverse winnares van het Eurovisie SongfestivalLady Gaga begint op 16 september aan aan haar Europese tour ‘The Artpop Ball’, in Istanbul. Ook daar zal Conchita haar bijstaan. 

Zaterdag gaf de Oostenrijkse Songfestivalwinnares een ‘dazzling performance‘  in de Londense nachtclub G-A-Y, nadat tv-personality Graham Norton haar had aangekondigd. Norton is groot fan van Conchita.

Lees ook:Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst
Lees ook:Lady Gaga treedt op in Gelredome
Lees ook:Lady Gaga’s DJ Lady Starlight in Paradiso, na haar show in de Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga zoekt transseksuelen voor nieuwe clip
Lees ook:Lady Gaga herstelt van heupoperatie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Conchita Wurst in voorprogramma Lady Gaga in Ziggo Dome

  1. Alan

    Heel goede initiatief, en veel bewondering voor deze artiesten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>