Ook PANN neemt afscheid van Tivoli Oudegracht

Stichting PANN neemt op zaterdag 17 mei afscheid van 9 jaar feest in Tivoli Oudegracht. Het grootste gayfeest van Utrecht verhuist in september naar het nieuwe Tivoli Vredenburg. Sinds de verhuizing naar Tivoli Oudegracht in 2005 is PANN uitgegroeid tot een van de populairste feesten voor jonge homo’s, lesbiennes en biseksuelen. Reden genoeg om nog een keer uit te pakken en het tijdperk Oudegracht feestelijk af te sluiten met ‘PANN Sweet Goodbye’. Het feest is helemaal uitverkocht. Hoogtepunten van de afgelopen jaren en de verkiezing van de PANN Top 45 komen voorbij. Bezoekers konden stemmen op hun favoriete PANN-nummer van 2005 tot en met 2013. De winnende nummers worden tijdens het feest bekendgemaakt en gedraaid (bron: persbericht).

 PANN-voorzitter Simon Timmerman neemt met pijn in het hart afscheid van de Oudegracht, maar heeft ook veel zin in de verhuizing naar Tivoli Vredenburg. ‘Het is natuurlijk nooit leuk om een locatie waar je al jaren met veel plezier komt te moeten verlaten, maar Tivoli Vredenburg is een prachtig gebouw en biedt veel nieuwe mogelijkheden waar we enthousiast mee aan de slag gaan.’ De komende periode werkt PANN aan de invulling van het eerste feest in Tivoli Vredenburg op 20 september. De organisatie gaat daarnaast verder met de festiviteiten rondom het 45-jarig bestaan. Hoogtepunt daarvan is PANNDORA, het grootste indoor gayfeest van het jaar op zaterdag 28 juni in de Utrechtse Central Studios.

Stichting PANN is een Utrechtse homojongerenorganisatie en is in 1969 opgericht met als doel een bijdrage te leveren aan de integratie en emancipatie van homojongeren in Nederland. PANN organiseert zo’n 30 evenementen per jaar in Utrecht en de rest van Nederland voor LHBT-jongeren vanaf 16 jaar. Daarnaast verzorgt en subsidieert PANN ook maatschappelijke activiteiten om de homo-emancipatie te bevorderen. De organisatie bestaat volledig uit vrijwilligers. In 2013 was PANN de drijvende kracht achter de organisatie van de landelijke Roze Zaterdag in Utrecht met ruim 55.000 bezoekers.

Lees ook:Gay-feest PANN opent TivoliVredenburg
Lees ook:PANN begint 2015 met Nietalleenanders en feest in Tivoli
Lees ook:PANN terug in Den Haag
Lees ook:PANN komt opnieuw naar 013 Tilburg
Lees ook:PANN met ‘Sparkle of Spring’ naar Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>