Mogelijk Joodse boot op Canal Parade

Tijdens de Canal Parade vaart dit jaar mogelijk weer een Joodse boot mee. De boot moet nog wel worden ingeloot: zondag bepaalt de organisatie welke tachtig boten dit jaar mogen meevaren. De Joodse bijdrage is een initiatief van Exodays, een nieuw groot internationaal evenement voor Joodse LGBT’s, dat gelijktijdige met de Amsterdam Gay Pride wordt gehouden.

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 augustus zijn er debatten, workshops en netwerk-evenementen voor Joodse LGBT’s. De Amsterdam Gay Pride vindt dit jaar plaats van zaterdag 26 juli tot en met zondag 3 augustus; de belangrijkste evenementen van 1 tot en met 3 augustus en de jaarlijkse botenparade op zaterdag 2 augustus.

Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2015
Lees ook:Stephen Fry steunt Joodse boot op Canal Parade
Lees ook:Primeur: rabbijn vaart mee op Joodse boot tijdens Amsterdam Canal Parade
Lees ook:Pride Amsterdam 2017: aanmelden voor Canal Parade kan tot 5 februari
Lees ook:Dana International vaart mee op Joodse boot tijdens Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>