Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven

Na een intensieve periode heeft het bestuur van Stichting Roze Zaterdagen Nederland (RZN) overeenstemming bereikt over de locatie van de Roze Zaterdag 2014: Eindhoven. Voor de organisatie van dit evenement hadden zich vier kandidaten aangemeld: Enschede, Alkmaar, Rotterdam en Maastricht, maar die hebben zich in de loop van 2012 een voor een teruggetrokken. Hierdoor dreigde er in 2014 voor het eerst geen Roze Zaterdag te komen (bron: persbericht).

Het bestuur van Roze Zaterdagen Nederland (RZN) heeft daarom de aanmeldingen voor 2013 nogmaals tegen het licht gehouden. Hier sprong het bidbook van Eindhoven er duidelijk uit. Ook de inzet van de gemeente was uitermate goed en het organisatieteam was uitermate professioneel. Het bestuur heeft vervolgens overlegd met het oude organisatieteam, het gemeentebestuur en COC Eindhoven en de organisatie van Roze Zaterdag 2014 aan Eindhoven aangeboden. Na het nodige interne overleg heeft Eindhoven dit aanbod aanvaard.

Met trots kan het bestuur van RZN daarom aankondigen dat Eindhoven zich in 2014 een heel jaar Roze Stad mag noemen en de Roze Zaterdag binnen de gemeentegrenzen zal organiseren.Inmiddels heeft het bestuur de kandidatuur voor de Roze Stad en Roze Zaterdag 2015 opengesteld. Geïnteresseerde steden kunnen zich via rozezaterdagen.nl inschrijven. De aanmeldingstermijn hiervoor eindigt op 1 januari 2013.

Lees ook:Roze Zaterdag Eindhoven lanceert slogan
Lees ook:Roze Zaterdag 2018 naar Gouda
Lees ook:Roze Zaterdag 2015 voor de derde keer in Maastricht
Lees ook:Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven
Lees ook:Venlo organiseert Roze Zaterdag 2019

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>