Nieuwe homodisco in Reguliersdwarsstraat: Club NYX

IMG_20160514_140537De roemruchte Amsterdamse homohorecastraat, de Reguliersdwarsstraat, is bezig uit haar as te herrijzen. Op donderdag 4 oktober 2012 opent Club NYX, in de voormalige Club Exit. Discotheek de Exit sloot in april 2010 haar deuren. De club is volledig verbouwd en heeft een nieuw interieur gekregen. De Reguliersdwarsstraat krijgt hiermee na ruim twee jaar weer een groter homodisco terug. Club NYX is een gay club, maar hetero’s zijn net zo welkom.

‘NYX is vooral een plek voor gelijkgestemden, Multi-minded mensen die uit zijn op een leuke tijd’, belooft de aankondiging. Nyx is de Griekse godin van de nacht, die ’s nachts met paard en wagen door de hemel vliegt en een deken over de nacht heen legt. Het drie verdiepingen tellende pand is een voormalig koetshuis dat bij een van de statige patriciërshuizen aan de Herengracht hoorde, een extra betekenis voor de nieuwe naam NYX.

Lees ook:Schietpartij Orlando: Amsterdam komt samen op Homomonument
Lees ook:SOHO Amsterdam presenteert: Soho Service
Lees ook:Donderdag 28 juli: the Gay Weding in SOHO Amsterdam
Lees ook:April en Exit tijdelijk open tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Pink Istanbul in Paradiso Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe homodisco in Reguliersdwarsstraat: Club NYX

  1. Letteropletter

    Nou ja zeg “homo-hore-castraat”.

    Het staat er echt:

    “De roemruchte Amsterdamse homohorecastraat”.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>