Inschrijving Canal Parade 2012 geopend

De inschrijving voor de Canal Parade, de botenparade, het spectaculairste evenement tijdens de Amsterdam Gay Pride, is geopend. Tachtig boten zullen zaterdag 4 augustus 2012 tussen 14:00 en 18:00 uur de grachten van Amsterdam vullen met kleur, muziek, vrolijkheid en liefde. Vorig jaar trok de Canal Parade 350.000 toeschouwers. Stichting ProGay nodigt geïnteresseerden uit om zich in te schrijven via weareproud.nl.

Inschrijven kan tot en met 27 maart. Vorig jaar dongen 220 bedrijven en organisaties mee naar één van de tachtig beschikbare plaatsen; ProGay verwacht ook dit jaar veel aanvragen. Op zondag 1 april 2012 vindt om 16:00 uur de loting plaats in Café Queenshead op de Zeedijk in Amsterdam. In de daaropvolgende week daarop zal de deelnemerslijst te zien zijn op de website van ProGay. Thema dit jaar is ‘On the Move’: de roze gemeenschap is in beweging en Amsterdam wil weer Gay Destination-Nr 1 worden. Ook sport staat tijdens de komende Amsterdam Gay Pride hoog in het vaandel. Deelnemers worden verwacht iets met dit thema te doen. Na inloten heeft iedereen 2,5 maand de tijd om ideeën tot in detail uit te werken. Op 15 juni dient zowel een complete beschrijving als constructietekening en foto van het vaartuig worden ingeleverd bij de organisatie.

Lees ook:Veel aanmeldingen voor Canal Parade
Lees ook:Inschrijving Canal Parade 2010 gestart
Lees ook:Amsterdam Gay Pride – All Together Now
Lees ook:Inschrijving Amsterdam Canal Parade vanaf 1 maart
Lees ook:Minder inschrijvingen Canal Parade door financiële crisis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>