Haarlemse Roze Jaar 2012

Haarlem is dit jaar Roze Stad 2012: Roze Zaterdag vindt zaterdag 7 juli in de Spaarnestad plaats. Zaterdag 28 januari is het kick-off feest van het Haarlemse Roze Jaar in De Lichtfabriek. ‘Dj Roberto, Dj Marcello en Dj Jean zullen de oude gloriedagen van de legendarische danstempel iT doen herbeleven’, belooft de aankondiging.

 

Onder het motto ‘Vier de verschillen’ zijn er het hele jaar activiteiten om de acceptatie van homoseksualiteit te vergroten en zichtbaar te maken. De Toneelschuur en Filmschuur bieden meerdere programma’s rond dit thema. Breien is weer helemaal terug: de werkgroep Kunst & Cultuur van Haarlem Roze Stad 2012 heeft samen met het Workshop Centrum Haarlem het plan opgepakt om op 7 juli Haarlem roze aan te kleden. ‘Wildbreien voor Roze Zaterdag 2012’ begon 7 januari; nieuwe deelnemers zijn nog altijd welkom.

Lees ook:Roze Kunstlijn van Haarlem tot Zandvoort
Lees ook:Haarlem krijgt Roze Camping
Lees ook:Battle of the Genders in Haarlem
Lees ook:Haarlem Roze Zaterdag 2012
Lees ook:Roze Zaterdag 2012 in Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>