Fetisj straatfeest hoogtepunt Folsom Europe in Berlijn

Berlijn beleeft tot en met 11 september 2011 de 8e editie van Folsom Europe. Naast allerlei feesten en andere activiteiten is het absolute hoogtepunt is het fetisj straatfeest op zaterdag 10 september. Van 12.00 tot 21.00 uur is de omgeving van de  Fuggerstrasse en de Weilserstrasse in Berlin-Schöneberg – één van de homo uitgaanswijken van de Duitse hoofdstad met veel leertenten – het domein van leer, rubber, lak, SM en alles wat ‘daaromheen hangt’.

Folsom stamt uit San Francisco, waar het sinds 1984 uitgroeide tot een evenement met meer dan 300.000 bezoekers per jaar. In 2003 hebben Duitse actieve leermannen Folsom als ‘dependance’ naar Berlijn gehaald. Sindsdien kent Berlijn het fetisj evenement Folsom Europe, met zo’n 25.000 bezoekers veruit het grootste leer- en fetisjevenement van Europa.

Lees ook:Folsom Europe straatfeest in Berlijn
Lees ook:Fetisj straatfeest Folsom Europe in Berlijn
Lees ook:Folsom Street Fair in San Francisco
Lees ook:Folsom Street Fair 2010
Lees ook:Folsom Street Fair in San Francisco

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>