Robbie Williams loopt voedselvergiftiging op – concert in ArenA gaat door

Take That moest het concert ‘Progress Live 2011’ afgelopen zaterdag in Kopenhagen afblazen, omdat Robbie Williams een voedselvergiftiging had opgelopen. Het concert op maandag 18 juli in de Amsterdam ArenA gaat wel door, liet het management weten en meldt de boy band op de officiële Facebook pagina. ‘Rob is nog steeds erg ziek en we zijn er alleen maar mee bezig om hem beter te krijgen, zodat we maandag onze show in Amsterdam kunnen neerzetten.’

Wel adviseert Live Nation voor vertrek nog even de website te raadplegen. Take That staat in de ArenA, met de Pet Shop Boys in het voorprogramma.  Het is voor het eerst sinds 1995 dat de boys weer op tournee zijn met Robbie Williams. In 1996 ging de groep uit elkaar, maar in 2005 maakte de band een comeback zonder Williams. Op 26 oktober 2010 beleefde de Britse popgeschiedenis een spectaculaire reünie met Robbie erbij.

Lees ook:Take That in de Amsterdam ArenA
Lees ook:Pet Shop Boys bij Take That in de ArenA
Lees ook:Spectaculair concert van Take That live op het witte doek bij Kinepolis (9 juni)
Lees ook:Vrijdag 9 juni: Take That life uit Londen bij Pathé
Lees ook:Floorfiller: Alphabeat – Fascination

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>