Vrouwenfestival Summer of Love op Blijburgse Strand

Zaterdag 25 juni 2011 viert vrouwenglossy ZijAanZij het vrouwenfestival Summer of Love op het strand van Blijburg in Amsterdam-Zeeburg. Klokslag 12 uur gaan de poorten aan de Muiderlaan 1001 open voor een dag aan de Amsterdamse zee die in het teken staat van ‘lesbische liefde in al haar kleuren’. Tot23.00 uur belooft het één groot dansfeest te worden met een indrukwekkende line-up aan Dj’s, met daarnaast optredens van onder andere drag kings en Pepper Minsky. De organisatie houdt een aantal grotere namen nog even ‘als verrassing achter de hand’.

 

ZijAaanZij werkt samen met Girleske Vrouwenevents. Organisatrice Bianca Moerel tekende tot nu toe voor vijf jaar vrouwenfeesten in de Sugar Factory, Paradiso en Club Up. ZijAanZij is de enige glossy in Nederland voor vrouwen die van vrouwen houden, bestaat 20 jaar en verschijnt acht maal per jaar. De complete redactie van het blad zal op het feest te vinden zijn. Tickets: zie website.

Lees ook:ArtLaunch & UNK > Galore!
Lees ook:Slaap lang genoeg, anders groei je dicht!
Lees ook:OM gaat vijf minderjarige verdachten mishandeling homostel vervolgen
Lees ook:Lesboblad ZijAanZij krijgt Bi-Award 2009
Lees ook:Inschrijving Canal Parade 2015 is geopend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>