George Michael in Ahoy

Tip voor fans van George Michael: de Britse popster zou  op 21 oktober 2011 een eenmalig concert in Ahoy Rotterdam, maar die was zo snel uitverkocht (binnen een kwartier), dat hij de dag erop nog een avond in de Ahoy staat. Dat maakte organisator Mojo Concerts maakte bekend. De zanger toert rond en stand onder andere op 7 oktober in het Sportpaleis Antwerpen en op 7 september in de Lanxess Arena in Keulen.

 

De concertreeks krijgt de naam ‘Symphonica, The Orchestral Tour’ mee. Michael krijgt ondersteuning van een compleet orkest. Daar droomde de zanger altijd al van. Hij brengt zijn eigen nummers, maar put ook uit het repertoire van collega-artiesten. De nummers zijn opnieuw gearrangeerd.

Lees ook:Kaartverkoop This Is It van Michael Jackson
Lees ook:Tweede concert Lady Gaga in Amsterdam
Lees ook:Mika geeft concert in Heineken Music Hall Amsterdam
Lees ook:George Michael weer opgepakt op wc
Lees ook:Frédérique Spigt toert door het land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>