Vrouwenfeest bij COC Limburg

Zaterdag 19 februari 2011 organiseert COC Limburg voor de dames ‘Vrouwenfeest meets Valentina’ van 22.00 tot 03:00 uur in Café Rosé, in het pand van COC-Limburg aan de Bogaardenstraat 43 in Maastricht. Het evenement wordt wegens succes herhaald: het Café Rosé Vrouwenfeest voor lesbische en biseksuele vrouwen. Deze keer ‘natuurlijk geheel in de stijl van Valentijn’, meldt de aankondiging. Dus: ‘Women, be there!’, zoals op  de poster staat te lezen. Met onder andere DJ Miss Nathalie en DJ Miss Non Modernismoes. De toegang is gratis.

 

Check ook de Hyvespagina en wordt nu lid: www.vrouwenfeest-coc.hyves.nl!  Meer informatie op www.coclimburg.nl.of via 043-3218337 of [email protected]

Lees ook:Vrouwenfeest in Maastricht
Lees ook:Ladies Night bij COC Limburg in Maastricht
Lees ook:Jong&Out Limburg naar Phantasialand
Lees ook:Café Rose 40-Plus toont vrouwenfilms bij COC Limburg
Lees ook:COC Limburg organiseert Jong&Out feest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>