Leatherpride Amsterdam 2010

Donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober 2010 vindt de 15 Leatherpride Amsterdam plaats, met net als vorig jaar als slogan: ‘Get Ruff’ (2012: klik hier). Naast feesten is er in veel Amsterdamse homotenten, leerbars -en shops van alles te beleven. Hoofdsponsor RoB bestaat 35 jaar en organiseert donderdag het feest RoB XXXV in Aknathon met live performances, dj Jack Chang, een verjaardagstaart en  een zee van mannen in leer en rubber. Vrijdag zijn de Black Body Rubber Party in Dirty Dick’s en de Leather Pride Edition van Furball in de Westerunie en zaterdag  het hoofdevenement op een geheime locatie: ‘Ruff! The party’. Zondag verzorgt Rapido in Paradiso de Amsterdam Halloween Edition.

De leerhomogroep MSA (Motor Sportclub Amsterdam) is ok jarig: de club bestaat veertig jaar en viert dat ook van donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober 2010. Donderdag begint met de opening van de tentoonstelling ‘Leer in Amsterdam – MSA 40 jaar’ in de Openbare Bibliotheek (OBA), in samenwerking met het IHLIA over de veertigjarige geschiedenis van de club. Vrijdag organiseert de MSA een diner in het gebouw van COC-Amsterdam en zondag een afscheidsbrunch in de Schreierstoren.

Lees ook:Leatherpride Amsterdam ‘Get Ruff’
Lees ook:Get Ruff – Leather Pride Amsterdam 2011
Lees ook:Amsterdam Gay Leather Pride 2008
Lees ook:Jubileumweekend Gay party Rapido
Lees ook:Amsterdam Gay Pride feesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>