Gay Pride straatfeesten Reguliersdwarsstraat

Tijdens de Amsterdam Gay Pride vindt het grootste en meest trendy straatfeest traditiegetrouw plaats in de Reguliersdwarsstraat, in het gedeelte tussen de April en de ARC: op is vrijdag 6 augustus van 19.00 tot 24.00 uur en zaterdag van 13.00 tot 24.00 uur. Met tal van Dj’s, dance-acts, lasershows en buitenbars, die open zijn tot 01.00 uur. Daarna gaat het feest binnen door; voor de gelegenheid zijn álle homotenten één weekje open, ook de April en de Exit. Bovendien opent donderdag 5 augustus op nummer 45 de gloednieuwe homobar Taboo. Gepresenteerd door Miss Bunty treden de volgende Nederlandse en buitenlandse Dj’s op:

 

Giangi Cappai (Italië), Max Morel (NL), Gonzalo (UK), Dikky Vendetta (België), DJ Benjamin (Frankrijk), The King Ft. Hanna H and Libertad, Cindy Lopes Ft. French Faction, Dekky, Jeroenski, Joshua Walter, Jip Deluxe, Firebeatz, Robert Feelgood, Nicky Romero, Fabian Gulzar, Raymundo, Silverius, Wiebthroat en DJLito and King Richard. Daarnaast vindt aan de Rembrandtpleinkant van de Reguliersdwarsstraat, ter hoogte van de Reality Bar, een tropical latin street party plaats: ‘Gay Especial’, met diverse Dj’s en brass bands uit Suriname en de Antillen. Vrijdag augustus van 19.00 – 24.00 uur en zaterdag 7 augustus van 13.00 – 24.00 uur. Ook hier zijn de buitenbars open tot 1.00 uur en daarna gaat het feest verder in de Reality Bar en de naastgelegen Reality Girlz. Feesten elders in de stad: klik hier.

Lees ook:Pride Amsterdam 2016: de straatfeesten
Lees ook:LesBian Pride tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Amsterdam Gay Pride feesten
Lees ook:Drag King Betty Events tijdens Gay Pride Amsterdam
Lees ook:April en Exit tijdelijk open tijdens Amsterdam Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>