Opening gaybar Taboo in de Reguliersdwarsstraat

Donderdag 5 augustus 2010 opent gaybar Taboo haar deuren in de Reguliersdwarsstraat 45 in Amsterdam. Nederlands beroemdste homostraat had de afgelopen maanden met veel problemen te kampen. Sluiting van horecazaken en de dood van horecatycoon Sjoerd Kooistra zorgden ervoor dat de ‘Reguliers’ in korte tijd veranderde van een bruisend uitgaanscentrum in een achterafstraatje. Daar komt nu verandering in (bron: persbericht).

 

Gaybar Taboo wil het homo-uitgaansleven in Amsterdam nieuw leven inblazen en de gezelligheid terug te brengen in de Reguliersdwarsstraat.  ‘Iedere avond een feestje’  is volgens de eigenaar het motto van  Taboo. De nieuwe zaak komt in een leegstaand pand recht tegenover club  Soho van het Kooistra-imperium. Op twee verdiepingen inclusief royale rookruimte worden dagelijks op vier grote videoschermen de nieuwste videoclips afgespeeld. Het fameuze Happy Hour keert weer dagelijks terug in de straat. Doordeweeks en zaterdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur en van 24.00 tot 01.00 uur twee drankjes voor de prijs van één. Iedere zondagavond is er een ‘dubbel Happy Hour’ van 18.00 tot 20.00 uur en van 24.00 tot 01.00 uur. Tevens liggen de drankprijzen beduidend lager dan bij andere horecazaken. Taboo pakt groots uit bij de opening (in de week van de Amsterdam Gay Pride) op 5 augustus: met gratis drank tussen 19.00 en 20.00 uur.

Lees ook:Kooistra’s laatste homoclub in Reguliersdwarsstraat dicht
Lees ook:Aftrap nieuwe seizoen bij COC Limburg Café Rosé
Lees ook:Eerste Roze Kerstmarkt in Amsterdam
Lees ook:Gay Pride straatfeesten Reguliersdwarsstraat
Lees ook:Amsterdam Gay Pride feesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>