Roze Zaterdag eindelijk in Eindhoven?

Roze Zaterdag moet in 2013  in Eindhoven plaatsvinden. Dat vinden gemeenteraadsleden Tom van den Nieuwenhuijzen (GroenLinks) en Bianca van Kaathoven (SP): zij hebben het initiatief genomen om het evenement naar de lichtstad te halen en willen een motie indienen in de gemeenteraad. Wethouder Leonie Scholten (GroenLinks) heeft zich volgens hen al achter het plan geschaard.

 

Van den Nieuwenhuijzen is in gesprek met de homo-organisaties van Eindhoven: een aantal heeft al medewerking toegezegd. Het wordt ook wel eens tijd: de jaarlijkse roze feestdag vond nog nooit plaats in Eindhoven, dat qua inwonersaantal toch de vijfde stad van het land is. Roze Zaterdag wordt sinds 1977 ieder jaar in een andere Nederlandse stad gehouden; dit jaar was dat in Amersfoort, volgens jaar wordt het Groningen.

Lees ook:Utrecht krijgt Roze Zaterdag 2013
Lees ook:Roze Zaterdag Eindhoven lanceert slogan
Lees ook:Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven
Lees ook:Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven
Lees ook:Roze Dinsdag Valkenswaard

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Roze Zaterdag eindelijk in Eindhoven?

 1. Corrie

  Helemaal top!!!! Eindelijk eens een feestje in onze stad ;-) ))

    /   Reply  / 
  1. Hahaha

   Dat zou mij niks verbazen deze rioolstad word niet voor niks Aidshoven genoemd.

     /   Reply  / 
   1. Paul

    aha,dan zal de Paus er ook nog wel een keertje een bezoek aan brengen,aan aidshoven.In het Vaticaan zijn ze er dol op,jonge Misdinaartjes.Lopen er in eindhoven ook leuke Misdinaartjes rond op de Kerkelijke paden.

      /   Reply  / 
 2. Paul

  liefde is als de zee…eb en vloed…owee owee…het waait aan…en het waait weer over…het komt …en het is weer weg…maar meestal is het in de mens de geiligheid…die het zeg.

    /   Reply  / 
 3. Paul

  krijgen we ook nog een keer een Zeehonden optocht met lenie t Hart voorop in Eindhoven.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>