Lady Gaga wil lijken op toneel

Lady Gaga zoekt weer een nieuwe manier om te choqueren. Een vriend van haar vertelde het Britse tabloid The Sun dat ze opgezette lijken op het toneel wil toevoegen aan haar Monster Ball Tour. ‘Lady Gaga is op zoek naar iets nieuws. Iets wat nog niemand gedaan heeft.’ Ze heeft contact gezocht met de controversiële Duitse anatoom Gunther von Hagens. Hij ontwikkelde de lijkententoonstelling ‘Body Worlds’ die de hele wereld overging.

 

Von Hagens ontwikkelde een eigen manier om dode mensen ‘op te zetten’: de plastinatietechniek,  waarbij hij alle lichaamsvochten vervangt door uithardende vloeibare silicone. Acht jaar geleden baarde hij opzien met de eerste publieke autopsie sinds 170 jaar op de Britse zender Channel 4. Hij heeft een mail order bedrijf dat lichaamsdelen verkoopt, zoals een rokerslong en een stuk van een hoofd. ‘Ze is gefascineerd door Gunthers werk’, zei de vriend in The Sun. Ze wil de lijken graag gebruiken voor haar shows in Las Vegas, als ze daar in maart optreedt.

Lees ook:Lady Gaga wil duet met Susan Boyle
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland
Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen
Lees ook:Drie Music Awards voor Lady Gaga
Lees ook:Seks bevredigt Lady Gaga niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>