Homo’s en lesbo’s hand in hand

Net als vorig jaar in april organiseren ook op zaterdag 18 april 2009 een aantal COC verenigingen opnieuw een hand-in-hand actie, met als doel de zichtbaarheid van homo’s, lesbo’s en bi’s op een positieve en vriendelijke manier te vergroten. Omdat meer en meer verenigingen eraan meedoen, krijgt de actie zo zoetjes aan een landelijk karakter. COC Nijmegen nam het initiatief en houdt haar actie dit jaar in Wychen: 13.00 uur verzamelen in café Sterrenbos. De voorzitter van COC Nederland Wouter Neering, loopt mee.   

 

COC Eindhoven start om 14.00 uur vanaf café Carrousel op de Markt; hier loopt wethouder Hans-Martin Don mee. COC Noordoost Brabant organiseert vanaf 11.00 uur vanaf het bordes van het stadhuis een hand-in-hand wandeltocht door Den Bosch. COC Zwolle doet voor het eerst mee: 13.00 uur verzamelen in het COC pand aan de Kamperstraat. COC Rotterdam begint om 13.00 uur vanaf het Schielandhuis. De wandeling voert naar de Waterbus, die om 14.00 uur naar Dordrecht afvaart. Ook in de Drechtstad wordt een ronde gelopen, na een ontmoeting met de Dordtse groep in de Worklounge op de Wijnstraat 95.

Lees ook:Hand-in-hand actie COC Zwolle
Lees ook:Homo’s hand in hand door Eindhoven
Lees ook:COC voert hand-in-hand actie in Lelystad
Lees ook:Homo –en lesboactie in Maastricht
Lees ook:Homo’s hand in hand door Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>