PANN on Tour in Haarlem

Het PANN-on-Tour feest komt zaterdag 4 april 2009 voor de tweede keer naar Haarlem: naar het Patronaat aan de Zijlsingel 2, van 22.00 tot 03.45 uur. De toegangskaarten zijn geldig tot 0.00 uur: voor die tijd moet je dus binnen zijn! Vorig jaar was PANN ook te gast in een uitverkocht Patronaat in Haarlem.

In januari ontving stichting PANN van COC Nederland de Bob Angelo Penning. PANN feesten zijn er sinds 1969 iedere derde zaterdag van de maand in Utrecht; sinds twee jaar worden er ook in het land PANN-on-Tour feesten georganiseerd. De feesten kwamen voort uit een homo jongerensociëteit die in 1969 werd opgericht. Stichting PANN zet zich in voor integratie en emancipatie van jonge homo’s. Sinds de jaren ’70 zijn de feesten voor iedereen toegankelijk. Volgens de organisatoren ligt het homogehalte ‘er niet zo dik bovenop’, maar het publiek bleef altijd gevarieerd: homo’s en hetero’s, die gezellig komen feesten.

Lees ook:PANN feest in Maastricht
Lees ook:PANN feest in Groningen
Lees ook:PANN-Feest: homo –en hetero jongerenfeest sinds 1969
Lees ook:Eerste PANN-on-Tour 2010 in Den Haag
Lees ook:PANN-on-Tour feest in Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>