Reacties roze kerststal

RoXy

Het is eng om alle boze, negatieve reacties te lezen op de site van de Telegraaf op de roze kerststal tijdens de roze markt in de Regulierdwarsstraat. Daaruit lijkt dat we een klein intolerant landje zijn. Meeste reactie: ‘Ze moeten normaal doen’. Het is maar goed dat al deze mensen niet de kerststal van ongeveer 10 jaar jaar terug in de toenmalige house tempel RoXy Amsterdam hebben gezien: op het podium was een levende kerststal nagebouwd waar je op kon schieten vanaf het balkon met lasers. Als je schoot op het houten schuurtje flikkerde deze in elkaar en moest Jozef chagrijnig weer aan het timmeren, bij vaak genoeg schieten op Maria vloog deze letterlijk de lucht in met een enorm uitwaaiende jurk. Zo nu en dan dook er een schietende Palestijn over het podium. Dat kon toen blijkbaar allemaal nog. Gelukkig krijgt het verhaal van de roze kerststal in de regulierdwarsstraat wat bijval in een column van Evelien Tonkens in de Volkskrant (24-12-’08) zij pleit ervoor de kerstal op de Dam te plaatsen.

Lees ook:Van Dalen doof voor kritiek over roze kerststal
Lees ook:Roze kerstmarkt krijgt veel kritiek
Lees ook:Eerste Roze Kerstmarkt in Amsterdam
Lees ook:Roze woensdag nog nooit zo ‘gay’
Lees ook:Roze Woensdag tijdens Vierdaagse van Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>