Gerard Joling met Stout & Nieuw in Ahoy

Ahoy Rotterdam is vrijdag 12 tot en met zondag 14 december weer het toneel voor Gerard Joling; die met zijn show ‘Stout & Nieuw 2008′ het jaar op hysterische eigenzinnige wijze zal afsluiten. Vorig jaar was de show goed voor tweemaal een uitverkocht Ahoy, ditmaal zijn er drie voorstellingen. Geheel in stijl met een groot podium, over-the-top kostuums, dansers, opzwepende hits en gasten, trakteert Joling zijn publiek op een feestelijke afsluiting van het jaar. De voorstelling begint om 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:ABBA in Arnhem en Hilversum
Lees ook:Concert Gerard Joling in Spaarnwoude
Lees ook:Gerard Joling door fan bedreigd
Lees ook:Gerard Joling pakt uit in Spaarnwoude

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gerard Joling met Stout & Nieuw in Ahoy

  1. Pingback: Gerard Joling door fan bedreigd | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>