Speelfilm Brokeback Mountain vanavond op tv

Voor al diegenen die de speelfilm Brokeback Mountain  nog niet in de bioscoop of op dvd hebben gezien (waaronder ik), is er vanavond de mogelijkheid dit alsnog goed te maken. Deze Oscarwinnende film uit 2005 gaat over twee 19-jarige cowboys Jack en Ennis, die in de zomer van 1963 een vakantiebaantje hebben in Wyoming en na een avondje drinken verliefd op elkaar raken.

Na die zomer trouwen beiden toch met een vrouw, maar wanneer ze elkaar na jaren weer ontmoeten, blijkt de liefde tussen de mannen nog even groot. De film is nog steeds verboden in China en Rusland. Maar vanavond om 20:40 uur te zien op de Belgische zender Canvas.

 

Lees ook:Speelfilm Kinky Boots
Lees ook:50-plussers vooral op zoek naar ware liefde, avontuur en veel vrijheid
Lees ook:Peter van der Vorst trouwt met zijn vriend
Lees ook:Hind naar Eurosongfestival met ‘Your heart belongs to me’
Lees ook:Eerste lesbische huwelijk in Rusland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>