Homo –en lesboactie in Maastricht

Op zaterdag 12 april lopen homo’s en lesbo’s hand in hand over straat door de binnenstad van Maastricht. COC Limburg organiseert de Hand-in-Hand-Actie. Vanaf 13.00 uur is het pand van  COC Limburg aan de Bogaardenstraat geopend. Om 14.00 uur start het eerste stel met de route door de binnenstad. Rond 16.00 uur is de afsluiting gepland. De route duurt ongeveer 15 minuten. Wethouder Jacques Costongs en zanger Thei Dols komen de aftrap geven.

Café De Stadssleutel aan de Kesselskade vindt deze actie zo sympathiek, dat elk homostel dat het café bezoekt een gratis drankje krijgt aangeboden. Doel van de actie is om als homostel gewoon te kunnen en te durven doen wat voor heterostellen doodnormaal is: hand in hand over straat lopen. De actie wordt tegelijkertijd gehouden in Eindhoven en Nijmegen.

Lees ook:Homo’s hand in hand door Maastricht
Lees ook:Homo’s hand in hand door Eindhoven
Lees ook:COC voert hand-in-hand actie in Lelystad
Lees ook:Hand-in-hand actie COC Zwolle
Lees ook:Homo’s en lesbo’s hand in hand door Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>