Travobar Lellebel tien jaar in Amsterdam

De drag-showbar Lellebel opende in de winter van 1997 in Amsterdam haar deuren en viert dat op zaterdag 24 november met een galafeest in grand café l’Opera aan het Rembrandtplein, in de buurt van de bar. Dresscode: gala, fully dressed. Drag queens en fans van de Lellebel zijn welkom. Na het feest – van 22.00 tot 05.00 uur – vindt in de bar zelf een after party plaats.  

De Lellebel won in 2000 de prijs voor de mooiste boot op de Amsterdam Gay Canal Parade. Tijdens de Gay Games in 1998 ontstond het idee om een eigen website te starten. De club is iedere dag open en richt zich op travestieten, transseksuelen, homo’s en lesbo’s. Regelmatig vinden er thema-avonden plaats met life shows.

www.lellebel.nl ; www.l-opera.nlwww.lellebel.nl ; www.l-opera.nl

 

Lees ook:Cinderella Ball in de Lellebel
Lees ook:Zondag 21 augustus beleeft Tilburg de T-Pride, ‘de kleinste gayparade van Nederland’
Lees ook:Veel aanmeldingen voor Canal Parade
Lees ook:T-Pride: ‘kleinste gay-parade van Nederland in Tilburg
Lees ook:Martijn Crowe presenteert Botticelli in de Lellebel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>