Roze Stadsdorp Amsterdam: borrel en Puck & Hans

Dinsdag 20 juni is het weer tijd voor een borrel van Roze Stadsdorp, van 17.30 tot 19.30 uur in Café Restaurant Hoogendam, Westerdokplein 10 (vlakbij het Centraal Station en de Kamer van Koophandel). De borrels van Roze Stadsdorp vinden iedere derde dinsdag van de maand plaats, van 17.30 tot 19.30 uur. In juli, augustus en september in Carel’seetcafé, Frans Halsstraat 76 in De Pijp. 

Op 27 juni kunnen kunstliefhebbers van Roze Stadsdorp naar de tentoonstelling “Puck & Hans” in het Amsterdam Museum en daarna samen lunchen. Als deze opzet succesvol is wordt het een maandelijkse activiteit.  Dit Nederlandse modeduo genoot in de jaren 70, 80 en 90 grote bekendheid door in het oog springende creaties.

Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 17 november – Café De Oude Schaeper
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 19 januari in café De Oude Schaeper
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam: dinsdag 18 augustus bij café Hegeraad
Lees ook:Themabijeenkomst en maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>