Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 19 januari in café De Oude Schaeper

De derde maandelijkse borrel van het Roze Stadsdorp Amsterdam in Café de Oude Schaeper was weer een groot succes, met zo’n 60 aanwezigen en opnieuw veel nieuwe gezichten. Op dinsdag 19 januari vindt de borrel voorlopig voor de laatste keer plaats in dit café aan de Tweede Hugo de grootstraat 19, van 17.30 tot 19.30 uur. Voor de borrels van februari, maart en april is Roze Stadsdorp Amsterdam te gast in het Volkshotel aan de Wibautstraat.
Roze Stadsdorp heeft een eigen pagina op Facebook, maar je kunt je ook hier direct aanmelden voor de borrel van januari. Ook zonder aanmelding ben je natuurlijk van harte welkom! De Roze Stadsdorpborrels worden maandelijks georganiseerd op de derde dinsdag van de maand van 17.30 tot 19.30 uur. De eerstkomende maanden:
19 januari - Café de Oude Schaeper
16 februari – Het Volkshotel, Wibautstraat 150
15 maart – Het Volkshotel, Wibautstraat 150
19 april – Het Volkshotel, Wibautstraat 150
 
Onder het motto ‘Life gets Better Together!‘ wil het Roze Stadsdorp Amsterdam een netwerk zijn voor heel roze Amsterdam, waar iedereen zich thuis kan voelen, ‘door ons te verenigen, samen dingen te doen en, waar nodig, elkaar te ondersteunen, kunnen wij prettig en gezond oud worden en langer een zelfstandig en betekenisvol leven leiden.’

Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 16 februari – Nieuwe locatie: Volkshotel
Lees ook:Themabijeenkomst en maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 20 september – De Oude Schaeper
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – vandaag, dinsdag 21 februari
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 17 november – Café De Oude Schaeper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>