Zweedse homo vermoord door Marokkaanse tieners

Twee Marokkaanse tieners zijn gearresteerd op verdenking van moord op een Zweedse homo in juni. De jongens van 16 en 19 jaar reisden illegaal door Zweden en sliepen op straat in Bergsjon, een voorstad van Göteborg. De man nam het tweetal mee naar huis en bood eten en kleren aan. Eenmaal binnen, vielen ze de man aan en filmden het gebeuren met een mobieltje.

Onder het roepen van antihomo-leuzen vermoordden ze het slachtoffer, kleedden hem in vrouwenkleren en legden een dode slang op zijn lichaam. De 16-jarige wordt beschuldigd van hate-crime moord, maar beweert dat hij uit zelfverdediging handelde, omdat het slachtoffer zou hebben geprobeerd seks met hem te hebben. De 19-jarige wordt verdacht van medeplichtigheid. Ook hij ontkent in alle toonaarden: hij zou ‘alleen maar met de jongere tienerboy zijn meegegaan, maar niets hebben uitgespookt.’ Het tweetal moet eerdaags voorkomen.

Lees ook:Californië: Amerikaan schiet zoon dood ‘omdat hij homo is’
Lees ook:Moord in Lelystad mogelijk homo-erotisch van aard
Lees ook:Man Florida beschuldigd van poging tot moord op lesbisch duo en acht kinderen
Lees ook:Homotiener op school vermoord
Lees ook:Zweeds homokoppel drie maal in eigen woonplaats aangevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>