Gaypride Amersfoort 2015

Donderdag 30 juli kleurt  Amersfoort roze tijdens de 13e editie van de Gaypride Amersfoort. De Hof is traditioneel het kloppend roze hart: de openlucht-disco met Dj’s, dansers en support acts, maar er zijn ook andere events. Stichting Keiroze organiseert het Keiroze Boten & Grachtenspektakel, met versierde boten door de grachten.

Op het Lieve Vrouwekerkhof staat de Roze Markt, met kleding, sieraden en andere artikelen, maar ook informatiestands van LHBT-groepen en verschillende goede doelen. Hier zijn ook start en finish van de Rainbow Run: 2,5 of 5 kilometer hardlopen door de binnenstad, met een nieuwe route die onder meer door theater De Flint loopt. Onderweg verzamel je als deelnemer polsbandjes in alle kleuren van de regenboog. Op de groenmarkt komt een nieuw programma: het Roze Rad, een mix van muziek, meezingen, variété en quizvragen.

Lees ook:Gaypride Amersfoort 2014
Lees ook:Gaypride Amersfoort 2014
Lees ook:Amersfoort heeft eigen jaarlijkse Gay Pride
Lees ook:‘Roze randje’ voor The Passion in Amersfoort
Lees ook:Keiroze Amersfoort verliest boegbeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>