Amsterdam Gay Pride 2015

amsterdamgaypride-logo2013[1]Zaterdag 25 juli tot en met zondag 2 augustus beleeft Amsterdam de 20e editie van de Amsterdam Gay Pride. Hoogtepunt is de jaarlijkse botenparade op zaterdag 1 augustus over de Prinsengracht, de Canal Parade. Onder de 80 boten zijn ook dit jaar een aantal in het oog springende boten, zoals de Koninkrijksboot met deelnemers uit de Nederlandse Antillen, de zwerfjongeren- en vluchtelingenboot, een boot met deelnemers van Poz and Proud en een boot van Gay Care Amsterdam. 

Een week lang biedt Pride Amsterdam  een scala aan activiteiten: sport, debat, feesten, straatfeesten, optredens, theater en tal van evenementen voor uiteenlopende doelgroepen (folder: klik hier). De drie Pride ambassadeurs – Dolly Bellefleur, Emmaly Brown en Raymi Sambo – prijken op de folders en affiches die overal in de hoofdstad zijn opgehangen.

Lees ook:Mogelijk Joodse boot op Canal Parade
Lees ook:Prominenten in Jury Pride Amsterdam 2017
Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2014 – de hoogtepunten
Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2010
Lees ook:Langste Gay Pride ooit van start in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>