God Hates Fags ‘kerk’ protesteert bij begrafenis zoon vice-president Joe Biden

De anti-gay hate groep God Hates Fags, ook wel de Westboro Baptist Church, heeft geprotesteerd bij de begrafenis van Beau Biden, de zoon van de Amerikaanse vice-president Joe Biden. De extreem homofobe groep posteert wel vaker voor de ingang bij begrafenissen, bruiloften, popconcerten en andere evenementen.

Beau was als procureur-generaal in de Amerikaanse staat Delaware fervent voorstander van LGBT-rechten – net als zijn vader – en werkte in 2013 met succes aan de invoering van een wet die discriminatie in Delaware verbood. Een kleine groep van God Hates Fags stond met protestborden buiten de katholieke kerk in Wilmington, terwijl meer dan honderd tegenstanders van de homofobe ‘kerk’ een stilte-protest hielden, als hart onder de riem voor de familie Biden. President Obama hield een emotionele lofrede tijdens de begrafenis.

Lees ook:God Hates Fags kerk wil begrafenis Robin Williams verstoren
Lees ook:God Loves Gays-campagne versus God Hates Fags-kerk
Lees ook:Westboro Baptist Church over dood George Michael: ‘Last Christmas before Hell’
Lees ook:God Hates Fags kerk wil herdenking Ground Zero verstoren
Lees ook:Protest God Hates Fags Church op begrafenis Liz Taylor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>