Moeder beschuldigd van kindermishandeling omdat ze dochtertje pak laat dragen

Een winkelbediende in in Texas heeft een moeder beschuldigd voor kindermishandeling omdat ze een pak voor haar dochtertje wilde kopen. Het vijfjarige meisje liep linea recta naar de jongensafdeling. ‘Ze is een tomboy‘, zei de moeder. ‘Sinds ze een jaar of drie was, loopt ze het liefst rond in jongenskleren. Ze wil een pak met stropdas aan en Pasen is er het ideale moment voor omdat er dan altijd veel leuks te koop is.’

‘Ze krijgt ieder jaar een pak en verheugt zich erop’, vertelde de moeder. De winkelbediende vond het allemaal minder vanzelfsprekend. Volgens de moeder bekeek ze het tweetal vol walging en zei ze dat de moeder ‘verkeerd gedrag promootte: ouders zouden hun kinderen niet zelf mogen laten kiezen als ze kleren van het andere geslacht willen hebben.’ De moeder verliet de winkel met een huilend kind en kocht een pak voor haar in een andere winkel, waar dat kennelijk geen probleem was.

Lees ook:Lady Gaga beboet om ‘te gay’ concert
Lees ook:Studie: ‘Kinderen van same-sex ouders gezonder’
Lees ook:Kinderen roze gezinnen doen het goed op school
Lees ook:Totaal geen kindermisbruik bij lesbische ouderschap
Lees ook:Kinderen van lesbo’s gezond en gelukkig

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>