Canal Parade herdenkt slachtoffers rampvlucht MH17

De Canal Parade herdenkt zaterdag 2 augustus de slachtoffers van de rampvlucht MH17. Voor de botenparade uit varen twee boten van het Aids Fonds, om de slachtoffers te herdenken. Onder hen waren aidsonderzoekers – onder wie de bekende Nederlandse wetenschapper Joep Lange – en mensen van het Aids Fonds die onderweg waren naar de Internationale Aids Conferentie in Melbourne.

Medewerkers van het Aids Fonds zullen ‘op gepaste wijze’ meevaren: ‘Met een boodschap aan de wereld zal de wil en de wens om hun werk en visie voort te zetten, worden geuit’, aldus de organisatie, die nog werkt aan de aanpassing van de boten. Irene Hemelaar van de organisatie van de Gay Pride: ‘De LHBT-gemeenschap is diep geraakt door dit menselijk drama en heeft geliefden en vrienden te betreuren, onder wie een vooraanstaand onderzoeker en onze vrienden van het Aids Fonds.’

Lees ook:Aids Fonds herdenkt slachtoffers MH17 tijdens Canal Parade
Lees ook:Aids Fonds gedenkt slachtoffers MH17 tijdens Canal Parade
Lees ook:Aids Fonds: ‘Verlies van onze geliefde collega’s’
Lees ook:Ton Coenen vertretkt als directeur van Aids Fonds
Lees ook:Supercondoom vaart mee in Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>