Homosportclub Kouros Eindhoven bestaat 25 jaar

De Eindhovense homosportclub Kouros bestaat 25 jaar. ‘Sporten doen we samen’, is het motto voor dit jubileumjaar. Eindhoven is dit jaar Roze Stad en Roze Zaterdag vindt hier op 5 juli plaats, Kouros is een sportclub voor homo’s, lesbo’s en biseksuelen, maar heeft ‘een open houding naar reguliere sportclubs’: bij een aantal sporten wordt samengewerkt met andere clubs in de lichtstad.

Thema van het Roze Jaar in Eindhoven is ‘Diversiteit kleurt je leven’. Doel is te laten zien dat een tolerant klimaat bijdraagt aan een bloeiende samenleving. Kouros sluit zich hier graag bij aan, met onder meer een fietstocht, een diner dansant, verschillende sporten op Roze Zaterdag en door het hele jaar en het jubileumfeest voor leden, vrienden en oud-leden op 1 november.

Lees ook:Gay Sportclub Kouros Eindhoven bestaat 25 jaar
Lees ook:Roze Zaterdag Eindhoven lanceert slogan
Lees ook:Tennissers Gay Sportclub Kouros ondergebracht bij Genneper parken
Lees ook:Roze Zaterdag 2014 in Eindhoven
Lees ook:Homosportclub Kouros bestaat twintig jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>