Priester USA: ‘Poetin doet met zijn anti-homowetten wat goed is voor Rusland’

Een Amerikaanse evangelische priester vindt dat Poetin met zijn anti-homowetten doet wat goed is voor Rusland. Dat zei Franklin Graham in een speciaal paasdebat op ABC News. Graham, de zoon van evangelist Bill Graham en de voorzitter van Samaritan’s Purse, werd naar eerdere uitspraken over Poetin gevraagd, maar hij hield voet bij stuk: “Poetin doet wat goed is voor Rusland en niet wat goed is voor Amerika, maar voor Rusland.’

Hij zei het eens met Poetin te zijn en vervolgde: ‘Ooit hadden we een president die wel deed wat goed voor het land is, maar die schijnen we op dit moment niet te hebben.’ Hij zei te geloven dat homo’s in de hemel kunnen komen als ze berouw tonen. ‘Niemand kan in zonde leven en dan toch door God worden geaccepteerd. Je zult berouw moeten tonen.’ Hij noemt zichzelf ook een zondaar: ‘Net zo een als een homo, maar mijn zonden zijn me vergeven om dat ik boete heb gedaan.’

Lees ook:Droomboek voor Rusland
Lees ook:Ook Duitsers protesteren tegen Poetin
Lees ook:Poetin ‘is bevriend met homo’s’
Lees ook:Conchita ‘zou geen nee zeggen tegen ontmoeting met Poetin’
Lees ook:Game creërt een ‘gay Poetin’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>