Roze Woensdag Nijmegen 2012

Dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 juli 2012 is Nijmegen het decor van de jaarlijkse Vierdaagse, dit jaar voor de 96e keer. Sinds 2002 is de woensdag tijdens de Nijmeegse Wandelvierdaagse roze gekleurd: Op 18 juli is het voor de tiende keer Roze Woensdag in Nijmegen. Tijdens de Wandelvierdaagse is de binnenstad een week lang dag en nacht één groot openluchtpodium met de Vierdaagsefeesten. Net als Roze Maandag in Tilburg moet het ‘een feest voor iedereen’ zijn.

Vanaf 12.00 uur is er een gevarieerd programma met twee buitenpodia, acts en afterparty’s. De Waalkade is dit jaar het domein van het Deiningfestival, een doorlopend feest van 12.00 tot 17.00 uur met de Loco Loco Discoshow. Op het Faberplein en in de Hertogstraat staan de buitenpodia, met optredens tussen 12.00 en 00.30 uur. Om 17.00 uur treedt Dries Roelvink op. Van 17.-00 tot 00.20 is de KissKissClub Special op het Faberplein. De wandelaars die na hun dagtocht terugkomen, worden gehuldigd met roze bloemenkransen. Feest wordt het,  zeker als het weer een beetje meezit.

Lees ook:Roze Woensdag Nijmegen 2010
Lees ook:Roze Woensdag Nijmegen 2011
Lees ook:Roze Woensdag Nijmegen
Lees ook:Roze Woensdag tijdens Vierdaagse Nijmegen
Lees ook:Roze Woensdag kleurt Vierdaagse weer gezellig roze

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>