Gaypride Amersfoort

Donderdagavond 31 juli loopt Amersfoort voor de vijfde keer vooruit op de Gay Pride in Amsterdam, met Gaypride Amersfoort. Op het roze versierde Hof komt een pagodeachtig podium met een catwalk en twee danspodia. Gaypride ontstond in 1998, toen tijdens de Gay Games de zwemwedstrijden in Amersfoort plaatsvonden.      

Dj’s zangers en dansers zorgen voor vertier. The London Knight geven een vurige show: de vijf bekende Britse male strippers starten hun Europese tour met hun première op de Hof. The Loving Angels brengen een Power Show met Motown Disco en Latin Songs. Kelly zal er zijn en niet te vergeten Willeke Alberti.

Lees ook:Gaypride Amersfoort 2014
Lees ook:Gaypride Amersfoort 2014
Lees ook:Gaypride Amersfoort 2015
Lees ook:Diversiteit op Hof tijdens Gaypride Amersfoort
Lees ook:Pink Sing bij 12e editie Gay Pride Amersfoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>