Lady Gaga als drag king op MTV Awards

Lady Gaga heeft zondag in Los Angeles de MTV Award in de wacht gesleept voor best female performer, voor haar album ‘Born This Way’. Ze opende de MTV Music Video Awards als drag king: een rokende en bierdrinkende man. In haar speech als alter ego Jo Calderone zei ze dat er niets realistisch aan hem was: alles was theater. Daarna deed ze haar zwarte blazer uit en danste op ‘You and I’ met een groep mannen in witte T-shirts en zwarte broeken.

 

Toen Lady Gaga, nog steeds in drag, de Michael Jackson Vanguard Award uitreikte aan Britney Spears, leek het er even op dat de twee zangeressen elkaar wilden gaan zoenen. ‘Sorry, dat heb ik al eens gedaan’, zei Spears. In 20043 gaf ze Madonna voor het oog van miljoenen kijkers een hartstochtelijke tongzoen. Gaga’s alter ego Calderon grapte: ‘Ik wil niet dat Lady Gaga boos wordt. Ik ben een brave man en Britney is een goede vrouw.’

Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland
Lees ook:Britney Spears als gay icoon: ‘Work Bitch’
Lees ook:Tv-tip: muzikaal snoepen op Oudejaar
Lees ook:Lady Gaga in ‘nazi-achtige outfit’ bij manifestatie Clinton
Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>