Eerste Taiwanese lesbische artieste uit de kast

In Taiwan is voor het eerst een lesbische artieste openlijk uit de kast gekomen: de 32-jarige Jin Tai. In 2007 werd ze bij het grote publiek in Taiwan bekend nadat ze heet deelgenomen aan de talentenjacht ‘Star Anenue’. Daarvoor zong ze in de groep ‘Misster’. Tai heeft al vier jaar een relatie heeft met haar vriendin.

De identiteit van haar lover houdt ze geheim, maar ze vertelde wel dat ze van plan zijn om in Canada met elkaar te trouwen, al zal dat nog wel even duren, aldus Tai: ‘Ik heb nog niet eens een aanzoek gedaan.’

Lees ook:Tweede roze aanzoek tijdens Olympische Spelen
Lees ook:Marianne Weber en vriendin uit elkaar
Lees ook:Holland Taylor onthult een relatie met een jonge vrouw te hebben
Lees ook:Jodie Foster trouwt met haar vriendin
Lees ook:Telegraaf onthult geheime minnaar Kooistra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>