Balkenende en Rouvoet niet naar Gay Parade op boot Plasterk

Minister Plasterk van onderwijs, Cultuur en Wetenschappen vaart dit jaar op een eigen boot mee tijdens de Gay Canal Parade in Amsterdam. De minister heeft ook homo-emancipatie in zijn portefeuille zitten. Hij nodigde premier Belkenende (CDA) en minister Rouvoet (CU) uit met hem mee te varen, maar ze slaan die uitnodiging af. Ze moesten zich wel in  bochten wringen om plausibele redenen aan te voeren.

Rouvoet vaart niet mee, maar wil Plasterk ‘buiten het Binnenhof best ontmoeten.’ De onderwijsminister is bijvoorbeeld ‘zeer welkom op de EO Jongerendag’,  zei Rouvoet. Balkenende maakte zich er met een smoesje vanaf. Hij zei dat het kabinet op ‘een fantastische manier’ wordt gerepresenteerd door de minister van O,C&W: ‘Het kan niet beter zelfs’.

 

Lees ook:Rouvoet hevelt homo-emancipatie over
Lees ook:Staatssecretaris ‘moet niet meedoen aan Canal Parade’
Lees ook:Halsema wil van Rouvoet uitleg homoportefeuille
Lees ook:De droom van Rouvoet, III
Lees ook:Plasterk op eigen boot op Canal Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>