Comeback van komedieserie Will & Grace te zien bij TLC (vanaf 3 oktober)

Goed nieuws voor alle Will & Grace fans: meer dan tien jaar na het einde van de onvergetelijke serie is dit bijzondere viertal weer te zien op de buis! Het negende seizoen van de immens populaire komedieserie is vanaf dinsdag 3 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC. Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally and Sean Hayes keren terug als Will, Grace, Karen, en Jack in een nieuw seizoen met zestien afleveringen (bron: persbericht).

Will & Grace was van 1998 tot 2006 op televisie te zien en heeft maar liefst zestien Emmy® awards gewonnen. De serie draait om de bijzondere band tussen twee beste vrienden in New York, Will & Grace, en hun vrienden Jack en Karen.
Het meesterlijke duo Max Mutchnick en David Kohan schrijven dit nieuwe seizoen en zijn tevens uitvoerend producent. Ook Tim Kaiser, Alex Herschlag, Tracy Poust en Jon Kinnally werken aan dit nieuwe seizoen als uitvoerend producent. De legendarische James Burrows, regisseur van de vorige Will & Grace seizoenen, is ook weer van de partij als regisseur en uitvoerend producent. Will & Grace wordt geproduceerd door Universal Television.
Will & Grace is vanaf dinsdag 3 oktober om 20:30 uur te zien bij TLC
-

Lees ook:Will & Grace vanaf 3 oktober met16 nieuwe afleveringen op de buis
Lees ook:Will en Grace nemen een break! (Will & Grace, TLC)
Lees ook:Het is een feit: sitcom ‘Will & Grace’ komt terug!
Lees ook:Desperate Housewives krijgt opvolger
Lees ook:Reünie Will & Grace in verkiezingsspotje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>