David Bowie in Eduard Planting Gallery Amsterdam – vanaf 16 juli

Vanaf zaterdag 16 juli is in de Eduard Planting Gallery in Amsterdam een serie foto’s te zien van de in januari overleden David Bowie. De expositie is een hommage aan de op 10 januari dit jaar overleden Britse popster en komt tot stand naar aanleiding van het nieuwe fotoboek van Gijsbert Hanekroot David Bowie – The Seventies.

De Nederlandse fotograaf Gijsbert Hanekroot (1945) begon zijn carrière als popfotograaf aan het eind van de jaren ’60 en maakte in de jaren ’70 unieke foto’s van de Britse popster. De foto’s zijn tot en met 28 augustus woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 18.00 uur te zien in de galerie of Fine Art Photographs aan de Eerste Bloemdwarsstraat 2-L in de Amsterdamse Jordaan.

Lees ook:Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert ‘Legends Passed’
Lees ook:TV-tip: David Bowie – de laatste vijf jaar, donderdag NPO 2
Lees ook:David Bowie postuum genomineerd voor BBC Award
Lees ook:David Bowie in Berlijn
Lees ook:Documentaire in Melkweg over Jobriath, de eerste openlijke homo rockstar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>