Maak kan op vrijkaarten voor Holding the Man

Op een zwoele zomeravond naar de film gaan, waarom niet? Van 2 juli tot 13 september vindt in 12 Nederlandse steden het Gay & Lesbian Summer Film Festival plaats. Het Aids Fonds mag 3×2 kaarten weggeven voor Holding the Man (trailer: klik hier). Daarnaast ontvangt u dvd’s van de film Test en de film We Were HereMeedoen? Stuur uiterlijk 26 juni een email naar [email protected] met uw naam en adresgegevens.

Een andere film die u deze zomer niet mag missen is de documentaire Strike a Pose. In de documentaire nemen de voormalige achtergronddansers van Madonna tijdens de Blond Ambition Tour, ons mee terug achter de schermen en onthullen ze de werkelijkheid over hun levens tijdens en na de tour. Strike a Pose brengt op impactvolle manier in beeld hoe het was om in de jaren 90 te leven met hiv/aids. De documentaire, die in zowel binnen- als buitenland lovende kritieken kreeg, is nu nog te zien in verschillende bioscopen in het land.

Lees ook:TV-tip: Strike a Pose op NPO 3
Lees ook:Aids Fonds op Canal Parade: ‘Protect yourself – test, treat, condoms & PrEP’
Lees ook:Tv-tip: Madonna, Truth or dare
Lees ook:Nederlanders positief over PrEP – Aids Fonds vraagt er aandacht voor tijdens Canal Parade
Lees ook:Madonna in de Arena

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>