Raadslid Eindhoven Mr Gay Netherlands 2015

Het Eindhovense gemeenteraadslid Tom van den Nieuwenhuijzen is de nieuwe Mister Gay Netherlands (video fotoshoot: klik hier). Het 33-jarige raadslid voor GroenLinks  won de felbegeerde titel afgelopen vrijdag in Panama Amsterdam. Hij mag zich een jaar Mister Netherlands noemen en prijkt op de cover van de november-editie van Gay&Night Magazine.

 Tom deed in 2007 ook al een gooi naar de titel. ‘Ik ben docent en actief in de politiek, dus deze ervaring is voor mij ver buiten mijn comfortzone, maar daarom des te gaver.’ Hij wil een rolmodel zijn voor homo’s: ‘Ik hoop ze he tgevoel te geven dat ze kunnen zijn en doen wat ze willen. Ik schrik ervan dat Nederland op nummer zeven staat in de lijst van meest homovriendelijke landen in Europa. Ooit waren we nummer één.’

Lees ook:Thom verdedigt Nederlandse eer in Mister Gay World-verkiezing
Lees ook:Mister Gay World 2015 geeft titel terug
Lees ook:Erik Arbores gastjurylid Mister Gay-verkiezing
Lees ook:Finalisten Mr Gay Netherlands 2015 bekend
Lees ook:Oproep van de jongens van Gay.nl voor jongens Mister Gay 2007.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>