Aids Fonds zoekt ontwerper voor ArtCard 2014

Aids Fonds zoekt een ontwerper voor ArtCard 2014. Draagt u de aidsbestrijding een warm hart toe en bent u creatief in de ruimste zin van het woord? Lever dan een ontwerp in voor de nieuwe ArtCard. Het Aids Fonds verstuurt deze kaart jaarlijks als bedankje aan donateurs, vrijwilligers, medewerkers en relaties. Vorig jaar ontwierp Aids-Fonds collega, database-analist én kunstenaar, Jeroen van der Most de ArtCard. Jeroen heeft zijn interpretatie gegeven aan het internationale symbool voor de aidsbestrijding: de red ribbon (bron: persbericht).

Naar aanleiding van onze eerste oproep hebben al verschillende mensen hun ontwerp ingestuurd, maar wij geven graag nog meer mensen de kans om de ArtCard 2014 te ontwerpen. Ontwerp een mooie kaart, waarbij de ribbon en uw kijk op de aidsbestrijding centraal staan. Stuur ook een beknopte toelichting op het ontwerp mee (max. 15 regels). U hoeft geen ervaren vormgever te zijn om een bijdrage in te sturen. Iedereen mag meedoen. Stuur uw ontwerp vóór 1 september naar [email protected] o.v.v. ontwerpwedstrijd ArtCard. Alle deelnemers krijgen bericht en de winnaar wordt in september samen met onze trouwe supporters bepaald.

Lees ook:Wie is de ontwerper van de ArtCard 2014? Breng uw stem uit.
Lees ook:Daniël Leenders ontwerpt ArtCard Aids Fonds
Lees ook:Wat vind jij van hiv/aids?
Lees ook:Welk van drie ontwerpen wordt AIDSmonument Amsterdam?
Lees ook:Bezuinigingen op aids erger dan gedacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>