God Hates Fags kerk wil begrafenis Robin Williams verstoren

De Amerikaanse filmster Robin Wiliams is maandag dood in zijn huis in Californië gevonden. De ultraconservatieve Westboro Baptist Church, berucht vanwege haar God Hates Fags campagnes, wil de begrafenis komen verstoren. Williams speelde een homoseksuele man in de cultmovie The Birdcage (trailer: klik hier) en liep als vrouw rond in Mrs Doubtfire.

Daarmee leverde hij in de ogen van de kerk ‘merchandise of filthy proud sin‘. Leden van de kerk zijn op dit moment in San Francisco voor hun campagne ‘God Hates the Media’ en bestoken er de hoofdkantoren van Apple, Facebook en Twitter. De kerk riep volgers via een tweet op om te komen protesteren op de begrafenis van de ‘fag pimp‘, zoals ze Williams in het bericht noemen.

Lees ook:God Loves Gays-campagne versus God Hates Fags-kerk
Lees ook:God Hates Fags ‘kerk’ protesteert bij begrafenis zoon vice-president Joe Biden
Lees ook:Westboro Baptist Church over dood George Michael: ‘Last Christmas before Hell’
Lees ook:Protest God Hates Fags Church op begrafenis Liz Taylor
Lees ook:Voormalig aartsbisschop Canterbury: kerk wreed tegenover homo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>