Gay and Lesbian Summer Festival 2014

Het Amsterdamse filmhuis Rialto brengt in samenwerking met Cinemien deze zomer het jaarlijkse Gay & Lesbian Summer Festival (2016: klik hier). Van 3 juli tot begin augustus worden de acht beste roze films vertoond. De films zijn niet alleen in Rialto te zien, maar in 14 filmhuizen in veertien steden in het land.  Het programma eindigt zondag 3 augustus in Rialto, als de Amsterdam Gay Pride eindigt met de jaarlijkse Gay & Lesbian Film Marathon: de vier lesbofilms in Rialto Boven en de vier gay films in Rialto Onder.

Deze 8 films maken deel uit van het programma: GERONTOPHILIA van Bruce LaBruce, TEST van Chris Mason Johnson, LAND OF STORMS van Adam Csaszi, THE WAY HE LOOKS van Daniel Ribeiro, CLOUDBURST van Thom Fitzgerald, REACHING FOR THE MOON van Bruno Baretto, SARAH PREFERS TO RUN  van Chloé Robichaud en ZWEI MÜTTER van Anne Zohra Berrached (Artifilm). De films zijn te zien in de filmhuizen:

Almere, De Nieuwe Bibliotheek
Amersfoort, De Lieve Vrouw
Amsterdam, Rialto
Arnhem, Focus Filmtheater
Breda, Chassé Cinema
Den Bosch, Verkadefabriek
Den Haag, Filmhuis Den Haag
Deventer, Filmhuis De Keizer
Hilversum, Filmtheater
Hoorn, Cinema Oostereiland
Maastricht, Lumière
Nijmegen, Villa LUX
Rotterdam, Lantaren/Venster
Utrecht, Filmtheater ‘t Hoogt

Lees ook:Gay & Lesbian Summer Film Festival 2016
Lees ook:Gay & Lesbian Films Summer Tour 2010
Lees ook:Gay & Lesbian Summer Festival
Lees ook:Gay & Lesbian Films Summer Tour 2009
Lees ook:Reminder: Winter Gay and Lesbian Film Tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>