Gay Film Night Ketelhuis Amsterdam: ‘Jongens’

Niet alleen Pathé, ook andere bioscopen organiseren speciale gay nights. Zo is er elke derde dinsdag van de maand een roze avond met een nieuwe gay film in de Amsterdamse bioscoop het Ketelhuis in de Westergasfabriek. Dinsdag 20 mei draait de roze parel ‘Jongens’ (trailer: klik hier).

Jongens‘ van Mischa Kamp werd in 2014 uitgebracht in de Zapp-cyclus op Nederland 3. Het Ketelhuis brengt het programma in samenwerking met distributeur Cinemien en twaalf filmtheaters in het land. De film begint om 21.15 uur. Leden van de Roze Filmdagen krijgen 2 euro korting op de ticket (kost normaal 9,50 euro).

Lees ook:Gay Film Night Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Roze filmparel ‘Jongens’ genomineerd voor vier Gouden Kalveren
Lees ook:Prachtige film ‘Jongens’ zondagochtend bij Zappbios
Lees ook:Gay & Lesbian Summer Festival
Lees ook:Gay Film Night met ‘Any Day Now

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>