Tv-tip: Milk bij Canvas

Vrijdag 18 mei zendt de Belgische tv-zender Canvas de speelfilm ‘Milk’ uit, van regisseur Gus van Sant, met Sean Penn als Harvey Milk in de hoofdrol. Hij sleepte er een Oscar voor Beste Acteur mee in de wacht. De film over de tegencultuur in San Francisco die Harvey Milk in de jaren ’60 doet besluiten daarheen te verhuizen. Op Castro Street opent hij een fotoshop, die uitgroeit tot het epicentrum van de groeiende homogemeenschap in de stad.

Harvey Milk schopt het tot gemeenteraadslid, maar uiteindelijk blijkt alles te mooi om waar te zijn. Canvas (België 2), vanaf 22.16 uur.

Lees ook:Schwarzenegger verbiedt Harvey Milk Dag
Lees ook:Herdenking San Francisco moord op Harvey Milk 35 jaar geleden
Lees ook:Californië krijgt Harvey Milk Day
Lees ook:‘Milk’ beste film van 2008
Lees ook:Verbod op Harvey Milk-dag opgeheven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>