Roze Filmdagen 2011

Donderdag 10 tot en met zondag 20 maart 2011 vindt in Amsterdam de 14e editie van de Roze Filmdagen plaats (2012: klik hier). Het festival vindt dit jaar in zijn geheel plaats in het Ketelhuis op het terrein van de Westergasfabriek. Het festival vertoont meer dan honderd speelfilms, korte films en documentaires uit de hele wereld: populaire, maar ook alternatieve films. Programma:  zie website. Burgemeester Eberhard van der Laan opent de filmdagen op 10 maart. Het is voor het eerst dat de Amsterdamse burgervader dat komt doen. 

 

Eén van de hoogtepunten dit jaar wordt de met een Oscar bekroonde ‘The New Tenants’ : een zwarte komedie over een homokoppel dat naar een appartement in New York verhuist. De Roze Filmdagen reiken dit jaar drie prijzen uit. Het publiek kiest de Audience Award, een jongerenjury de Junior Award en een ouderenjury een Senior Award. Tickets: klik hier.

Lees ook:Roze Filmdagen in Amsterdam
Lees ook:Roze Filmdagen 2014 in Amsterdam
Lees ook:Roze Filmdagen 2015 in Amsterdam
Lees ook:Roze Filmdagen verschoven naar maart 2010
Lees ook:Record aantal bezoekers voor Roze Filmdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>